Kotipalvelu

Kuopiossa ja Pohjois-Savon alueella

Kotihoiden täydentävät tukipalvelut

Liikkumista tukevia palveluja

Kotipalvelut kaikille sitä tarvitseville

Tarjoamme myös laadukasta perussiivousta, muuttosiivousta sekä ikkunoiden pesua välittäen teidän tarpeistanne. Suunnittelemme kanssanne teille yksilöllisesti sopivat kotiapukäynnit, sopivalla rytmillä ja ennalta sovituin väliajoin.

Ilonharjan toiminta kuuluu myös kunnallisen kotihoidon kotiapuun. Kotiavulla täydennetään kunnallisen kotipalvelun antamaa henkilökohtaista huolenpitoa. Nämä palvelut ovat monesti ensimmäisiä palveluita, joita asiakas tarvitsee itsenäisen asumisen tueksi. Palveluita voivat myös saada henkilöt, jotka eivät tarvitse muuta kotipalvelun tai kotihoidon palvelua. Yritys on veteraanipalvelusetelituottajana Kuopiossa ja Siilinjärvellä.

Muista kotitalousvähennys!

Kun tilaat meiltä kotiisi siivous- tai kotipalveluita, on sinulla mahdollisuus vähentää osa kuluista verotuksessasi kotitalousvähennyksenä. Tarkemmat tiedot vähennyksen suuruudesta ja muista yksityiskohdista löydät Verohallinnon sivuilta.

Kotiapua saa kunnan kotipalvelun, kotihoidon, vanhus- tai vammaispalvelujen kautta. Kunta voi tuottaa kotiavun palvelut itse tai ostaa ne yksityisiltä palveluntuottajilta.

Kotiavulla on yleensä kuntakohtainen hinnasto, eivätkä niiden maksut sisälly ruokakunnan tulojen ja henkilömäärän mukaan määräytyvään kotipalvelumaksuun.

Kunta voi antaa palveluntarvitsijalle palvelusetelin, jolla tämä voi ostaa palvelun kunnan hyväksymiltä palveluntuottajilta. Palveluntarvitsija voi ostaa kotiavun palveluita myös suoraan yksityisiltä palvelujentuottajilta. Tällöin kotiavun ostaja voi käyttää hyväkseen verotuksen kotitalousvähennystä.