Palvelua ilolla ja rakkaudella

Kotipalvelu laadukkaasti ja ihmisläheisesti Pohjois-Savossa

Ilonharjan kotipalvelu sopii kaikille sitä tarvitseville. Autamme selviämään kaikista arjen askareista. Tarvitsetteko kenties apua kauppakäynteihin tai muuhun asiointiin? Onko tarvetta kuljetus- tai saattajapalvelulle esimerkiksi poliklinikkakäynnin vuoksi? Tarvitsetteko vaatehuoltoa / korjausta tai onko tarvetta peseytymisavulle? Tulemme myös lämmittämään aterioita ja olemme tukenanne ulkoiltaessa.

Tarjoamme myös laadukasta perussiivousta, muuttosiivousta sekä ikkunoiden pesua välittäen teidän tarpeistanne. Suunnittelemme kanssanne teille yksilöllisesti sopivat kotiapukäynnit, sopivalla rytmillä ja ennalta sovituin väliajoin.

Ilonharjan toiminta kuuluu myös kunnallisen kotihoidon tukipalveluihin. Tukipalveluilla täydennetään kunnallisen kotipalvelun antamaa henkilökohtaista huolenpitoa. Nämä palvelut ovat monesti ensimmäisiä palveluita, joita asiakas tarvitsee itsenäisen asumisen tueksi. Palveluita voivat myös saada henkilöt, jotka eivät tarvitse muuta kotipalvelun tai kotihoidon palvelua.Yritys on veteraanipalvelusetelituottajalistoilla Kuopiossa ja Siilinjärvellä.

Kotihoidon täydentäviä tukipalveluja ovat

  • Ateriapalvelu
  • Siivous
  • Vaatehuolto
  • Kauppa- ja muut asiointipalvelut
  • Sosiaalista kanssakäymistä edistävät palvelut

Liikkumista tukevia palveluja

  • Kuljetus- ja saattajapalvelu

Muistathan kotitalousvähennyksen!

Kun tilaat meiltä kotiisi siivous- tai kotipalveluita, on sinulla mahdollisuus vähentää osa kuluista verotuksessasi kotitalousvähennyksenä. Tarkemmat tiedot vähennyksen suuruudesta ja muista yksityiskohdista löydät Verohallinnon sivuilta.

Tukipalveluja saa kunnan kotipalvelun, kotihoidon, vanhus- tai vammaispalvelujen kautta. Kunta voi tuottaa tukipalvelut itse tai ostaa ne yksityisiltä palveluntuottajilta.

Tukipalveluilla on yleensä kuntakohtainen hinnasto, eivätkä niiden maksut sisälly ruokakunnan tulojen ja henkilömäärän mukaan määräytyvään kotipalvelumaksuun.

Kunta voi antaa palvelun tarvitsijalle palvelusetelin, jolla tämä voi ostaa palvelun kunnan hyväksymiltä palveluntuottajilta. Palveluntarvitsija voi ostaa tukipalveluja myös suoraan yksityisiltä palvelujen tuottajilta. Tällöin tukipalvelujen ostaja voi käyttää hyväkseen verotuksen kotitalousvähennystä.

Voit hankkia myös lahjakortin palveluihimme, ota yhteyttä ja kysy lisää!